Monstat: PAGA MESATARE NË ULQIN NË PRILL 421 EURO

EuroSipas njoftimit të Entit Shtetëror për Statistikë – Monstat, në prill paga mesatare në Ulqin ishte 421 euro.

Kjo është për 89 euro më ulët se në nivel shteti, ku paga mesatare është 510 euro.

Thuhet se numri i përgjithshëm i të punësuave në territorin e kësaj komunë është 4.075.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…