Monstati: ÇDO I PESTI TURIST NË MAL TË ZI SHQIPTAR

monstatSipas të dhënave të Entit shtetëror për statistikë – Monstat, çdo i pesti turistë i cili në janar të këtij viti ka qëndruar në Mal të Zi ishte Shqiptar.

Muajin e kaluar janë regjistruar 2535 mysafirë nga Shqipëria, ndërsa 232 nga Kosova, që përbën 19,6 për qind të numrit të përgjithshëm të turistëve në Mal të Zi.

Më së shumti mysafirë në janar, saktësisht 20 për qind, ishin nga Serbia, pastaj nga Shqipëria (18 për qind), ndërsa në vend të tretë janë Rusët me 15,7 për qind të numrit të ardhjeve turistike në vendin tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci