Montenegrobursa: RRITEN AKSIONET E “RIVIERËS SË ULQINIT”

Berza, Bursa, Aksionet, AkcijeÇmimet e aksioneve të Ndërmarrjes hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit” kanë përjetuar ekspansion të vërtet në Montenegrobursë. Në të vetmin treg të kapitalit në vend çmimet e aksioneve të kompanisë nga Ulqini për dy muaj janë dyfishuar. Kështu, për shembull, në mes të gushtit çmimet e aksionit të “Rivierës së Ulqinit” ishte rreth tre euro, ndërsa në fund të javës së kaluar ajo ishte 5,92 euro.

Analistët mendojnë që në rritjen e çmimit të aksioneve gjithsesi kanë ndikuar rezultatet e mira të punës së Rivierës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…