Mot i keq: GJYSMË ORE SHI PËRMBYTI RRUGËN KAH KUFIRI

IMG-89a62547e0c75fcc708314fd162794c0-VShiu i fuqishëm dhe breshëri shkaktoi të marten probleme në komunikacion në Ulqin.

Situatë veçanërisht e vështirë ishte në Pistullë, në rrugën magjistrale e cila prej Ulqinit çon në drejtim të pikës kufitare në Sukubinë, si dhe në rrugët pas Shtëpisë së shëndetit.

Edhe një herë dëshmua se duhet bërë ashtu siç vepruan të moçmit: të pastrohen kanalet, në të kundërt ekziston rreziku që uji të hyjë në shtëpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…