Mot i mrekullueshëm: PJESA MË E BUKUR E VITIT

Ulqinakët sot janë kënaqur në diellin e mrekullueshëm të vjeshtës në Plazhin e vogël. Disa dhjetëra turistë dhe vendas nuk e kanë humbur mundësinë të lahen në det, temperatura e të cilit në ora 13 ishte 21 gradë Celsius.Plazhi i vogel, mala plazaKjo do të thotë që temperatura e ujit ishte vetëm katër stepen më e ultë se temperatura e ajrit.

Kësi lloj kohe, i cili, siç mendojnë meteorologët, është pjesa më e bukur e vitit, do të vazhdojë deri në gjysmë të tetorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…