Moti: GJYSMA E DYTË E KORRIKUT DHE GUSHTIT MË TË NXEHTË SE MESATARJA

Plazhi i madh, Velika plaza, Rana, DetiMeteorologët kanë njoftuar që vetëm në gjysmën e dytë të korrikut duhet të presim vapa të theksuara në Adriatikun jugor.

Parashikimet sezonale të motit parashohin edhe që gushti do të jetë pak më i ngrohtë se mesatarja, ndërsa reshjet do të jenë në nivel të zakonshëm. Pak më e lartë se mesatarja do të jetë shtypja e ajrit.

Kjo padyshim do ti gëzojë Ulqinakët të cilët dikur flisnin se “më shumë vlenë një verë se qindra dimra”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…