Mozhur: QEVERIA JEP LEJEN PËR CENTRALET ME ERË

vjetroelektraneMinistria e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit të Malit të Zi ka dhënë lejen e ndërtimin për ndërtimin e centralit me erë në malin Mozhur në Ulqin.

Siç thuhet në vendim, centrali me erë në këtë lokalitet do të ketë 23 gjenerator të erës.

Investitor i këtyre punimeve është “Mozura WIND PARK” nga Podgorica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci