MPB MZ: SHPËRBLIMI PËR KOMUNËN E ULQINIT

IPA Komuna e Ulqinit, IPA Opstina UlcinjForcimi i vetëqeverisjes lokale paraqet një nga prioritetet në të gjitha vendet që tentojnë zbatimin e standardeve evropiane dhe integrimin në Bashkimin evropian, ka vlerësuar sekretarja e shtetit në Ministrinë e punëve të brendshme dhe administratës publike Jadranka Vojinoviq në ceremoninë e ndarjes së çmimeve për praktikat më të mira në vetëqeverisjen lokale në Mal të Zi.

Çmimet dje në Podgoricë janë ndarë shtatë praktikave më të mira të cilat komunat i kanë arritur në vitin 2013. Komuna e Ulqinit ka fituar çmimin për “Themelimin dhe funksionimin e zyrës për bashkëpunim ndërkombëtar dhe projekte”.

Shpërblimet i ka siguruar Ministria e punëve të brendshme e cila realizon Projektin “Praktikat më të mira në vetëqeverisjen lokale” nga viti 2007 dhe atë në bashkëpunim me Bashkësinë e komunave të Malit të Zi dhe me përkrahjen e Organizatës për siguri evropiane dhe bashkëpunim (OEBS).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep