MPB: NË ULQIN VITIN E KALUAR MË SË SHUMTI SULME NDAJ MJEKËVE!

Dom zdravlja, Shtepia e shendetitSipas të dhënave të Ministrisë së punëve të brendshme, në Ulqin vitin e kaluar kishte më së shumti padi për shkak të sulmeve ndaj punëtorëve shëndetësor. “Të dhënat e MPB tregojnë që në vitin 2013 në Ulqin ishin katër padi, në Plevla tri, dy në Bijello Pole dhe një në Tivar. Vetëm në një rast është dorëzuar padia penale”, deklaroi ministri Rashko Konjeviq.

Ai tha që disa gjëra ndodhin si pasojë e ambientit të përgjithshëm në shoqëri dhe zakonisht janë të lidhura. “Ndoshta nuk do të ishte keq sikur Ministri i arsimit të ishte këtu. Nëse keni njerëz, të cilët kanë moshë të re, deri në 21 vjeç, dhe nëse shfaqin kësi lloj sjellje agresive ndaj punëtorëve shëndetësorë, të cilët duhet të ndihmojnë shëndetin e tyre, atëherë shtrohet pyetja a japin disa institucione të mëparshme, veç e veç, kontributin e tyre”, shtoi Konjeviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjekë Gjonaj: SHKA “Tradita”, prezantuese e denjë e vlerave autoktone trashëgimore të Anës së Malit
Gjekë Gjonaj: SHKA “Tradita”, prezantuese e denjë e vlerave autoktone trashëgimore të Anës së Malit

Me këtë emër, në kuadër të Biznis Klubit “Ana e Malit”( BKA-së) në vitin 2013 u themelua ky ansambël me qëllim ruajtjen dhe kultivimin e vlerave kulturore dhe artistike të zonës së Anës së Malit. Kryetari

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 10 shkurt, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: një pjesë

Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË
Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË

“Në Ulqin ndihemi si në shtëpinë tonë. Falënderoj të gjithë ata që hapën shtëpitë dhe zemrat e tyre për mërgimtarët nga Kosova në vitin 1999”, tha Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu.

Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE
Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE

Zinxhir i njohur i dyqaneve ushqimore “Lidl” është i interesuar për hapjen e një objekti në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Me këtë rast, drejtuesit e asaj kompanie kanë biseduar me kryetarin e Komunës së

Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë
Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë

Me date 2 shkurt 2023 është bërë betonimi i pllakës së Qendrës së Komunitetit Krythë. Ky projekt është një investim që po mbulohet në tërësi nga diaspora e ketijë komuniteti. Objekti ka një sipërfaqe mbi