Mrdak: NË JANAR FTESË TË GJITHVE TË VIZITOJNË KRIPOREN

Zoran MrdakDrejtori i Ndërmarrjes publike “Parqet nacionale” Zoran Mrdak ka thënë se janë realizuar të gjithë aktivitetet e planifikuara në Kripore në katër muajt e kaluara.

Ai tha se në fillim të vitit të ardhshëm do të fillojë faza e re e menaxhimit të kësaj hapësire të mrekullueshme.

“Së bashku me të gjithë ato që janë marrë me zhvillimin e turizmit në Kripore, në muajin e ardhshëm, do të bisedojmë si të vendosim në funksion të plotë të gjitha ato që ekzistojnë këtu, prej Muzeut, dyqanit të suvenireve, rrugës për shëtitje dhe vozitje të biçikletave”, tha Mrdak duke theksuar se “shumëçka duhet përgatitur që të jenë në funksion, në mënyrë që prej janarit të kemi mundësi të ftojmë të gjithë qytetarët e Malit të Zi dhe turistët të vizitojnë këtë vend të jashtëzakonshëm”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…