Mundësi praktike: Nisni karrierën tuaj me The New Hotel Mediteran “Villa Edition”

12 pozicione praktike tani të hapura tek Becovic Management Group.
Becovic Management Group ofron 12 mundësi praktike në një sërë fushash, duke përfshirë: Shkenca Sociale, Ekonomi, Kontabilitet, Turizëm dhe Katering.
Këto praktika janë të bazuara tek “The New Hotel Mediteran Villa Edition” dhe janë të hapura për kandidatët me interes për zhvillimin e karrierës në të ardhmen.
Menaxherja e pergjitheshme, Msc. Suzana Muja, citon: “Shumë nga praktikantët tanë bëhen anëtarë të vlefshëm të ekipit. Ky është një shans për të mësuar dhe për të krijuar terenin për një karrierë të suksesshme në hoteleri.”
Si të aplikoni?
Ky program shtetëror pranon aplikime ekskluzivisht përmes Ehttps://www.euprava.me/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…