Munib Abazi jep dorëheqje në BI: NUK PAJTOHEM ME JOTRANSPARENCË

Në mbledhjen e Bashkësisë islame Ulqin, e cila u mbajt të hënën, anëtari i kryesisë të këtij institucioni, Munib Abazi japi dorëheqje. “Unë nuk isha i te njëjtit mendim që anëtaret e kryesisë mos të jenë të informuar rreth dërgimit të tre personave në haxh si mysafir të mbretit”, tha ai.

Sipas fjalëve të tija, Kryesia vetëm është e njoftuar që në haxh nga ana Meshihatit (mysafirë të mbretit) do të shkojnë tre persona: kryeimami i Ulqinit Ali Bardhi, sekretari i BI Agim Dragovoja dhe anëtar i kryesisë së BI Ilijaz Beci.

“Mendoj që transparenca mungon në punën e BI në të gjitha aspektet, dhe aty askush nuk mund ta thotë mendimin e vet. Secili mendim i cili nuk merr pëlqimon nga kryetari apo kryeimami cilësohet që vjen nga anëtar i ndonjë grupi i cili dëshiron të bëjë përçarje ose ta destabilizoj BI”, shtoi Abazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…