Mustafa: KARROTRECI NË FUNKSION NGA E HËNA

PaukShefi i Policisë Komunale në Ulqin Milazim Mustafa tha se nga e hëna do të jetë në funksion automjeti i specializuar – korrotreci (merimanga).
“Me të do të largohen nga hapësirat publike, parkingjet dhe trotuaret automjetet e parkuara në mënyrë të paligjshme”, tha për Portalin Ul-info Mustafa.
Ai shtoi se në këtë mënyrë do të përmirësohet komunikacioni në territorin e Komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…