Mustafa: RAPORTI I PUNËS, REBALANCI…

Kryetari-i-keshillit-komunal-te-UlqiniMilazim-MustafaKryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Milazim Mustafa ka caktuar për të premten kolegjiumin e Kuvendit  në të cilin më në fund  duhet të shihet a ka fund kriza aktuale politike, gjegjësisht a do të vazhdoj me punë parlamenti lokal apo kemi zgjedhje të jashtëzakonshme. Mustafa për „Dan“ ka deklaruar se kryetarëve të klubeve të këshilltarëve do të ju propozoj rendin e ditës të mbledhjes, në të cilin duhet të jenë: Raporti i punës së kryetarit të komunës, rebalanci i buxhetit, Raporti i punës së ndërmarrjeve publike, vendim për kompletimin e parcelave urbanistike…

“Ky është vetëm propozim, e do të shohim a do të kemi kolegjium dhe cilat do të jenë qëndrimet rreth mbledhjes. Mendoj që të premten më në fund do të shohim se ku jemi dhe a mund të bëjmë përparim. Në të kundërt, do të shkohet në zgjedhje të jashtëzakonshme, jo këtë vit por vitin e ardhshëm, me siguri në pranverë”, tha Mustafa.

Përkujtojmë që mbledhja e fundit e KK të Ulqinit është ndërprerë diku në fillim të korrikut, dhe nuk ka vazhduar më tej, sepse partitë e koalicionit n[ë pushtet, për shkak të papajtueshmërive të theksuara, nuk kanë arritur konsensus rreth përkrahjes së Raportit të kryetarit të komunës Nazif Cungu, i cili atëherë ishte në rend të ditës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do