MZ Pozitiv: KËSHILLI NË ULQIN KËRKOI DORËHEQJEN E PAJOVIQIT

Pozitivna Ulcinj, Pozitivna UlqinKëshilli komunal i Malit të Zi Pozitiv Ulqin, në mbledhjen e mbajtur të martën, ka miratuar me shumicë votash përfundimet me të cilët kërkohet dorëheqja e kryetarit Darko Pajoviq dhe organizimi urgjent i kongresit të partisë.

Ato, siç përcjell CdM, kanë thënë që situata në parti është brengosëse dhe që duhet të zgjidhet në mënyrë demokratike dhe në afat të arsyeshëm.

Poashtu, KK MZP Ulqin ka dënuar deklaratën e kryetarit të partisë Darko Pajoviq, e cila kishte të bënte me akuzat e papërshtatshme ndaj bashkëpunëtorëve të vet partiak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…