MZ Pozitiv: NE TË VETMIT OFROJMË DIÇKA TË RE (emrat në listë)

Mali i Zi Pozitiv ka lajmëruar që ka dorëzuar Listën për këshilltar për zgjedhjet e ardhshme lokale.

“Ardhmëria dhe kapitali politik i qytetit të Ulqinit është pa dyshim i përbërë në këto njerëz. Ne jemi e vetmja parti e cila merr pjesë në këto zgjedhje dhe e cila në thelb ofron diçka të re dhe shpresojmë që kjo do të njihet. Dëshirojmë të fusim vlera të reja në jetën e komunitetit tonë dhe të luftojmë për Ulqinin siç e kujtojnë paraardhësit tonë. Njerëzit e rinj me punën e vet mund të kthejnë lavdinë e vjetër të saj, e dëshmi e kësaj është që edhe partitë tjera kanë filluar të kopjojnë politikën tonë. Kjo do të thotë që jemi në rrugën e drejtë dhe që njerëzit janë të lodhur nga kuadrot të cilët tash shumë vite veprojnë në skenën politike të Ulqinit, e rezultatet e të cilëve janë të dukshëm. Së shpejti do të prezantojmë programin tonë i cili do të jetë freskues dhe real, gjë që na dallon nga subjektet tjera”, thuhet në kumtesën e Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv.

LISTA E KËSHILLTARËVE ME ZEMËR PËR ULQIN

 1. Mr Dritan Abazoviq
 2. Safet Beci
 3. Omer Bajraktari
 4. Zdenko Zhivkoviq
 5. Arijana Kurmemoviq
 6. Ilir Harasani
 7. Xhenan Mavriq
 8. Simo Dediq
 9. Afrim Gjoni
 10.  Aleksandar Latkoviq
 11.  Amela Kurmemoviq
 12.  Allmir Kollari
 13.  Fuad Lamezheviq
 14.  Taulant Kraja
 15.  Aleksandar Perçobiq
 16.  Arijeta Barloviq
 17.  Nikolla Batrićeviq
 18.  Gjergj Margjonoviq
 19.  Merita Kahari
 20.  Arben Dervishaga
 21.  Dilaver Kuqeviq
 22.  Marija Deliq
 23.  Nemanja Dragoviq
 24.  Shpend Gorana
 25.  Angjela Poçek
 26.  Dimtrije Knezheviq
 27.  Angja Perçobiq
 28.  Marina Dediq
 29.  Bukurie Kollari
 30.  Samir Vukoviq
 31.  Hristina Spasiq-Dragoviq
 32.  Enis Bushatliq
 33.  Mirash Gjelosheviq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…
Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…

Javët e fundit të këtij viti do t’i kalojmë në një atmosferë festive, me pije, ushqim, e mbi të gjitha muzikë të mire. Në skenën e “Sweet December” me 24 dhjetor do të ngjiten: Accoustic

CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI
Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI

“Besojmë se kemi eventin më të bukur që do ta ringjallë Ulqinin në këtë periudhë, me të cilin mund të tërheqim mysafirë nga i gjithë rajoni”, tha të mërkurën në prezantimin e programit të eventit “Sweet

Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS
Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS

Shoqata “Kraja”, e cila vepron në SHBA dhe ka filialin e saj në vendlindje, ka realizuar projektin e fundit – furrën e bukës në Ostros, transmeton Barinfo. Vitet e fundit kjo zonë nuk kishte furrë buke,

Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN
Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN

Stand up komedia të „Teatrit Teuta“, SY N’SY me aktorin Bashkim Alaj, do të shfaqet të shtunën, me 10 dhjetor, në Sallën e Madhe të Qendrës për Kulturë. Të ftuarit e Bashkimit do të jenë kryetarët