MZ Pozitiv: PARTITË SHQIPTARE TË DEKLAROJNË A DO TË SHKOJNË ME PDS

Safet BeciNë redaksinë tonë ka mbërritur kumtesa e Malit të Zi Pozitiv të cilën e përcjellim integralisht:

Edhe pse disa herë në mënyrë publike kemi kërkuar që të deklarohen, liderët e Forcës, PD-së dhe UDSH-së kurrësesi të thonë se a do të bëjnë koalicion mbas zgjedhjeve me PDS-në?!

Meqenëse dita e zgjedhjeve afrohet, do të ishte korrekte të ndalonin me krijimin e konfuzionit në publik, të cilët vite me radhë i mbajnë me premtime boshe dhe të precizojnë veprimin e vet pas zgjedhor sa i përket koalicioneve. Atë që dikush shkon nëpër çarshi dhe flet që duhet të ju jepet edhe një shans, sepse ato kësaj radhe nuk do të shkojnë me PDS-në por mendojnë për koalicionin e madh „të Ulqinit“ ku nuk do të ketë vend për PDS-në, duket si edhe një mashtrim parazgjedhor që i përgatisin qytetarëve.

Në mënyrë që qytetarët e Ulqinit të mos bihen në situatë të njëjtë si mbas zgjedhjeve parlamentare, kur votat janë fituar me retorik të fortë opozitare dhe kritika të ashpra në punën e Qeverisë, e pastaj e gjitha është derdhur në konton e PDS-së pa ndonjë arsyetim të mirë, është e nevojshme që ti sqarojmë gjërat.

Të marrësh vota me muhabetin që nuk do të shkojmë me PDS-në, e pastaj të vrapojnë në përqafimin e tyre, të harrosh dhe të thuash, „a din si, nuk kishim mundësi tjetër ose nuk kemi me kë tjetër“, politikisht është e pamoralshme. Për këtë arsye MZ Pozitiv dhe lista „Me zemër për Ulqin“, si partner natyral i partive nacionale fton liderët e tyre që të deklarohen mbi këtë çështje sa më parë të jetë e mundur. Ne jemi subjekt i ri politik i liruar prej të gjitha paragjykimeve dhe me këtë rast ftojmë për bashkëpunim të gjithë ato forca politike të cilat nuk janë të gatshme të shesin interesin e qytetarëve të Ulqinit për interesa personale afatshkurta, në mënyrë që bashkërisht të ndërtojmë të ardhme më të mirë dhe më të ndritur të qytetit tonë. Nëse nuk dëshirojnë, atëherë  është e qartë që të votosh për ato apo për PDS është krejtësisht e njëjtë, thuhet në fund të kumtesës të cilën e ka nënshkruar nënkryetarit i Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv në Ulqin Safet Beci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT
Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT

Të martën, më 28 qershor 2022, rreth orës 16.00 gjatë punimeve të një kontraktori të papërgjegjëshëm është dëmtuar tubi kryesor i ujësjellësit në Fushën e Ulqinit, është njoftuar Portali Ul-info nga NP

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 29 qershor, në periudhën nga ora 09 deri në 15:00, pa energji elektrike do të jenë pjesa e qendrës së Katërkollës.

Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL
Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL

Me propozim të kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, Kuvendi i Komunës të hënën zgjodhi dy nënkryetarë. Ata janë Beqir Sella, funksionar i PD-së dhe Sabr Sallaj, ndryshe nënkryetar i Forcës

Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR
Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR

  Qeveria e Malit të Zi ka bërë të ditur zyrtarisht se presin një sezon dukshëm më të mirë se vitin e kaluar. “Të gjithë treguesit që kemi flasin në favor të kësaj, se sigurisht që jemi 60% më mirë

Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL
Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL

Gani ende nuk i ka mbushur shtatë vjetë.Një ditë u nis prej shtëpie. Nuk i tregoi askuj se ku po shkon. Komshitë Shyqyrija, Kimetja dhe Zhelko e vrejtën se ishte në rrugë. Pas një kohe prindërit e tij