MZ – Shqipëri: PIKA E RE KUFITARE NË LIQE DHE NË BUNË

Shqiperi Mali i ZiMinistrat e Punëve të Brendshme të Shqipërisë dhe Malit të Zi, Fatmir Xhafaj dhe Mevludin Nuhoxhiq, kanë nënshkruar marrëveshjen për hapjen e pikës së përbashkët kufitare Skje – Zogaj.

Kjo do të thotë se pas 70 vitesh do të mundësohet kalimi kufitar në Liqe të Shkodrës.

Kryeministrat e dy vendeve paralajmëruan të martën në Shkodër që së shpejti do të hapet edhe një pikë kufitare në Ulqin, në lumin Buna, Shën Kollë – Pulaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…