MZP Ulqin: U ZGJODH KRYESIA DHE GJASHTË TË RINJ TË KËSHILLIT

Pozitivna Crna Gora, Mali i Zi Pozitiv, Dritan,Në mbledhjen e Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv Ulqin u zgjodh Kryesia dhe gjashtë anëtarë të rinj të Këshillit. Kryesin e KK Ulqin e përbëjnë tre nënkryetar Omer Bajraktari, ekonomist, Safet Beci, profesor i historisë, Xhenan Mavriq, arkitekt dhe koordinatorët për media, çështje ligjore dhe financa Arjana Kurmemoviq, Ilir Harasani dhe Aleksandar Latkoviq.

Këshilli komunal u zgjerua me 6 anëtarë të rinj: Fuad Lamezheviq, Qiqo Batriqeviq, Aleksandar Latkoviq, Taulant Kraja, Allmir Kollari dhe Aleksandar Perçubiq.

Nga Këshilli komunal thonë që Mali i Zi Pozitiv është gati për zgjedhjet e ardhshme lokale dhe që qytetarët e Ulqinit më në fund kanë mundësin të votojnë për program real dhe të realizueshëm të partisë e cila e do qytetin e vet.

Përkujtojmë që në mbledhjen e kaluar për kryetar të Këshillit u zgjodh Dritan Abazoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep