Ndërmarrja komunale: SHOFERËT PARALAJMËRUAN GREVË NGA E ENJTA

KomunalnoNjë pjesë e punëtorëve të Ndërmarrjes publike veprimtari komunale ka paralajmëruar që të enjten e ardhshme, me 20 mars, do të hyjë në grevë për shkak të, siç theksojnë, sjelljes së paligjshme të drejtoreshës Zana Sarvan dhe refuzimit të saj të ju rrisë rrogat. Ato po ashtu kërkojnë pagesën e tre rrogave të prapambetura.

Punëtorët për “Dan” kanë thënë që Sarvan punëson kushërinjtë dhe miqtë e vet, si dhe të ato që janë të pranueshëm për parti, ndërsa njëkohësisht injoron kërkesat e tyre.

Por, drejtoresha e kësaj ndërmarrje ka hedhur poshtë akuzat duke theksuar që çdo gjë mund të kontrollohet. “Pse nga 67 të punësuar protestojnë vetëm dhjetë, e dinë ato më së miri”, tha Sarvan dhe shtoi që para fillimit të grevës duhet të respektohet procedura e caktuar sipas ligjit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep