Ndihma e Ndërmarrjes komunale nga Ulqini: TRANSPORTUAN MBETURINAT NGA BERANE

Berane-smećeVendasit e Beransello akoma nuk dëshirojnë të çojnë dorë nga bllokimi i deponisë regjionale  Vasove vode. Drejtoresha e ndërmarrjes komunale në Berane Milijana Vuçeliq ka thënë që situata në këtë komunë është paksa më e mirë. “Sepse javën e kaluar kemi çuar mbeturinat në deponitë e Tivarit dhe Podgoricës, kishim ndihmë nga Ulqini dhe Bijello Pola. Kur bëhet fjalë për mbeturinat, ne do të vazhdojmë ti çojmë në Podgoricë deri sa të lirohet rruga për në Vasove vode”, porositi ajo.

Dhe deponia në Tivar, siç thekson Vuçeliq, është e përbashkët për Ulqin dhe Tivar.

Organizatat joqeveritare nga Ulqini ju kanë dhënë përkrahje qytetarëve të Beranselo të cilët mbrojnë të drejtën e tyre kushtetuese për mjedis të pastër natyror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…