Ndihma për Ulqinin nga Kosovo: LABI JEP 5.000 EURO

Labi (1)Këngëtari i njohur nga Kosova Labinot Tahiri, i njohur si Labi, vendosi që për komunat e Ulqinit dhe Tuzit të ndajë nga pesë mijë euro.

Labi tash shumë vite gjatë sezonit turistik është mysafirë i shpeshtë në lokalet e Ulqinit.

„Unë asnjëherë nuk kam qenë mosmirënjohus, apo prej atyre që vetëm marrin, e nuk japin. Nuk mund të harrojë asnjëherë se sa para kam fituar pikërisht në Ulqin“, tha Labi gjatë bisedës me nënkryetarin e Komunës së Ulqinit Astrit Hoxhën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…