Ndihmë për Adean: MBLIDHEN PARATË EDHE JASHTË SHTETIT

Adea (1)Mbasi që në vend u mblodhën më shumë se gjysma e parave të nevojshme për shërimin e Adea Dervishagës në klinikën në Turqi, aksioni këto ditë vazhdojë jashtë shtetit.

Emigrantët tanë, Drita dhe Lulzim Popi, organizuan grumbullimin e donacioneve për Adean e vogël, gjë që patë përgjigje të mirë.

Familja e Riza Dervishagës falënderoi Dritën dhe Lulzimin dhe të gjithë ato që ndihmuan aksionin për Adean. Në veçanti i falënderohen dr. Selatin Krajes nga Njujorku, i cili dërgoi 2.000 dollarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…