Ndryshim në stolin e KB “Ulqin”: MILATOVIQ TRAINER I RI

milatovicMomir Millatoviq është trajner i ri i basketbollistëve të Ulqinit. Millatoviq në stol do ta zëvendësoi Millosav Shushiqin i cili u shkarkua mbas humbjes së Ulqinakëve të shtunën në fushën e vet nga skuadra e “Jedinstvo” nga Bijello Pole.

Ulqini në pesë ndeshjet e para ka humbur tre ndeshje, ndërsa është eliminuar në një të tetën e Kupës nga Zeta 2011.

Millatoviq është trajner me eksperiencë i basketbollit. Në karrierën e vet ka stërvitur klubet në Kinë, ndërsa është bërë i njohur si ndihmës trajner i Zhelko Obradoviqit në stolin e Jugosllavisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…