Ndryshimet në det: UJË I KRISTALTË, KA PESHK

PeshkKur njeriu mënjanohet, natyra fillon të marrë frymë lirshëm. Kjo shihet edhe në det, uji i të cilit këto ditë është i pastër si kristali.

Peshkatarët thonë se duket që ka peshk më shumë. Peshk ka mjaftueshëm edhe në pazarin e Ulqinit.

Çmimet janë të volitshme, në veçanti të kublës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…