Në Adë në fillim të majit: SHKOLLA E FOTOGRAFISË

Ada BojanaShoqata për jetë aktive dhe të shëndetshme “Fitness&Zoga” organizon nga data 1 deri me 5 maj “Shkollën e fotografisë në Adë”.

Për Adë të Bunës thonë që largon mendimet negative.  Besohet që për shkak të kësaj, në këtë zonë, të cilën e përfshinë Ada, mbizotëron qetësi dhe harmoni e pazakontë. Mbas vetëm disa ditë qëndrimi, do të ju bëhet e qartë, që ambienti ndikon në mënyrë shëruese. Qetëson, kthen elanin, ripërtërinë energjinë jetësore, jep fuqi për përpjekje të reja. E si mos të jetë ashtu, kur përveç cicërimës së zogjve, zhurmës së valëve dhe ndjesisë së mirë që krijon era e detit, në mesditë kur dielli ndriçon më fortë, asgjë tjetër nuk dëgjoni, ndërsa ndjeheni të bekuar”, pohojnë nga kjo Shoqatë dhe theksojnë që në natyrën e paprekur organizohen dhe lojëra të ndryshme sportive: Bootcamp, kitesurfing, windsurfing dhe fitness.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep