Në Anë të Malit: DITA E DIASPORES

Dita e diasporesOJQ “Biznes klub Anamalit”, në bashkëpunim me OJQ “Ana e Malit New York”, sot do të organizojë manifestimin “Dita e diasporës”.

Me këtë rast në Shas, me fillim në ora 17, do të mbahen lojërat tradicionale sportive, derisa qytetarët në restorantin Lamiga në Krythë disa orë më vonë do të kenë mundësi të shijojnë koncertin e Shoqatave kulturo-artistike nga Shqipëria dhe Kosova.

Për fund të këtij manifestim në të njëjtin vend është planifikuar zbavitja për të rinjtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…