Në ankand: “SOLARIS” BLEU MAGAZINËN E “RIVIERËS SË ULQINIT”

ulcinjska_rivijera_headerKompania nga Ulqini “Solaris&Co”d.o.o bleu sot në ankand magazinën e NHP “Riviera e Ulqinit” në Totosh.

Bëhet fjalë për objekt dhe tokë me sipërfaqe të përgjithshme prej pesë mijë metër katror.

“Solarisi” për magazinë dhe tokë ka paguar 530 mijë euro, ndërsa firma “Stadion” d.o.o – Podgorica ka ofruar 20 mijë më pak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…