Në Berane mbahet panairi i OJQ-ve: MERR PJESË EDHE HORIZONTI I RI

NH (2)Qendra për Zhvillimin e Organizatave Joqeveritare (CRNVO) – Qendra Burimore e Organizatave të Shoqërisë Civile në Mal të Zi organizoi për të katërtën herë me radhë OJQ EXPO – Panairin e Organizatave Joqeveritare, i cili të shtunën u mbajt në Berane.

Synimi i Panairit ishte të përmirësohet dhe rritet dukja e aktiviteteve të organizatave të shoqërisë civile dhe i rolit të tyre në proceset demokratike. Po ashtu, Panairi kishte për qëllim të kontribuojë përmirësimin e imazhit publik dhe kredibilitetit të organizatave të shoqërisë civile në këtë shtet.

Panairi është një nga aktivitetet e projektit Qendra Burimore për Organizatat e Shoqërisë Civile në Mal të Zi të cilin CRNVO e zbaton në partneritet me OJQ “Bonum” nga Plevla, OJQ “Nada” nga Herceg Novi, “Horizonti i Ri” nga Ulqini dhe Qendrën Demokratike të Bijello Poles.

Projekti financohet nga Bashkimi Evropian, ndërsa kofinancohet nga Ministria e Administratës Publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer