Në Budva: AKSIDENT I AUTOBUSIT NË TË CILIN NDODHESHIT KOSOVARËT

budva-autobus-sa-kosovskim-putnicima-udario-betonsku-reklamu-slika-323790Autobusi i Agjencisë nga Prishtina “Saba group” në relacionin Prishtinë-Linc, për arsye të panjohura deri tani, sot në ora tre të mëngjesit ka goditur në murin prej betonit në bulevardin në Budva, pas së cilës ka kaluar në korsin e kundërt, transmeton portali UL-info.

Autobusi në të cilin ishin rreth 30 udhëtarë, kryesisht njerëz të rinj në moshë, është nisur në udhëtim drejt Italisë dhe Zvicrës.

Asnjëri nga udhëtarët nuk është lënduar në aksident. Ato nuk e kujtojnë momentin e aksidentit,sepse, kryesisht, të gjithë flinin. Hetimi për këtë aksident është në vijim.

323789                                                                                      Foto: V. Lajoviq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…