Në bulevardin “Teuta”: CASTELLANA HAPË POMPËN E BENZINËS

CastellanaKompania “Castellana” të mërkurën në Ulqin, në bulevardin “Teuta”, ka hapur pompën e benzinës, mëson Portali Ul-info.

Në kuadër të këtij objekti modern do të gjenden edhe zyrat e kompanisë nga Podgorica.

Në faqen zyrtare thuhet që “Castellana” është e themeluar në vitin 1998 në Tuz, si rezultat i traditës familjare mbi 40 vjeçare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci