Në fillim të javës së ardhshme: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ NË VIZITË ZYRTARE NË KOMUNËN E ULQINIT

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, në fillim të javës së ardhshme do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit.

Delegacioni me kryeministrin do të përfshijë edhe një sërë ministrash në kabinetin e tij.

Kryetari i Komunës Omer Bajraktari dhe bashkëpunëtorët e tij do t’i bëjnë kryeministrit Abazoviq një pritje festive në objektin e vetëqeverisjes lokale, ndërsa së bashku do të vizitojnë disa lokacione ku po bëhen apo planifikohen të bëhen investime të mëdha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…