Në fund të këtij muaji: FILLIMI I PUNËS NË PROJEKTIN MË TË MADH TË INFRASTRUKTURËS NË ULQIN

Puna në projektin për rindërtimin dhe modernizimin e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit të Ulqinit do të fillojë më 30 mars, mëson Portali Ul-info.

Punën në këtë projekt, i cili vetëm në fazën e parë kap vlerën 20 milionë euro dhe i cili finansohet nga krediti i bankës gjermane KfW, do ta kryejë kompania MPP “Jedinstvo” AD Sevojno nga Serbia.

Kryetari i Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, thotë se ky është një moment historik sepse është projekti më i madh infrastrukturor në 40 vitet e fundit.

“Realizimi i këtij projekti hap një hapësirë ​​të gjerë që të nisin investime reale në Plazhën e Madhe, për të pastruar kanalin e Port Milenës, që Ulqini të bëhet komuna e parë ekologjike në vend dhe shumë më tepër”, shtoi ai.

2 Responses

  1. Ka edhe firma prej SHypnije ose Kosove si munen me e kry ket pun edhe ma mir edhe ma lir par kryeministri i ka marrveshjet me partnerat si toka e MZ e paret e Shyptarve me i take srbve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI

Ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicave, Fatmir Gjeka, me bashkëpunëtorët e tij, sekretarin shtetëror Astrit Hoxhën dhe drejtorin e Drejtorisë për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të popujve

Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve
Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve

Kumtesë për media Të nderuar qytetarë, Raundi i parë i Zgjedhjeve Presidenciale të 19 marsit nuk nxori fituesin, andaj me 2 prill do të mbahet raundi i dytë ku Mali i Zi do të fitoi presidentin e ri. Forca

Gjekë Gjonaj: “Afërdita e Anës së Malit”, mësuesja e parë në gjuhën shqipe në këtë  trevë
Gjekë Gjonaj: “Afërdita e Anës së Malit”, mësuesja e parë në gjuhën shqipe në këtë  trevë

Kështu e kam titulluar kronikën televizive gjatë intervistës time të parë me mësuesen e parë në Anë të Malit  Rukije Lika – Shabaj, në nëntor të vitit 1994. Nga biseda me këtë mësuese model, mësuam se

Karate: Të shtunën turneu “Ulqini Open 2023”
Karate: Të shtunën turneu “Ulqini Open 2023”

Klubi i Karatesë “Ulqini” organizon turneun XiX-të Ndërkombëtar të Karatesë “Ulqini Open 2023”. Turneu do të mbahet me 1 prill, në sallën e shkollës fillore “Marshali Tito” në Ulqin. Kjo ngjarje tradicionalisht