Në fund të prillit mbledhja e KK: NË REND TË DITËS 30 PIKA

Kuvendi Komunal i UlqinitGati të gjithë materialet të cilët me muaj janë në sirtarët e shërbimeve të Kuvendit do të jenë në fund të këtij muaji në mbledhjen e Parlamentit lokal, mëson Portali Ul-info.

Siç u vendos dje në mbledhjen e Kolegjiumit tek kryetari i Kuvendit komunal Loro Nrekiq, këshilltarët do të takohen me 27 prill dhe do të diskutojnë për 30 pika të rendit të ditës.

Ndër këto pika është edhe Plani strategjik i zhvillimit të komunës së Ulqinit, i cili i kaloi të gjithë procedurat ligjore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…