Në fund të shtatorit: DREJTUESIT E KOMUNËS SË ULQINIT NË VIZITË TURQISË

Ministri TurkDelegacioni i komunës së Ulqinit, në krye me kryetarin Fatmir Gjeka, ka fituar ftesën që në fund të shtatorit të qëndrojë në vizitë zyrtare Turqisë.

Është planifikuar që gjatë vizitës disaditore në këtë vend drejtuesit e komunës të flasin me disa ministra në qeverinë e Republikës së Turqisë të cilët këtë pranverë vizituan Ulqinin.

Gjeka me bashkëpunëtorë do të pranohen edhe në selitë e kompanive “Polin” dhe “Rixos” të cilët këtë javë vizituan Ulqinin.

Gjatë qëndrimit në Turqi do të dakordohet dhe binjakëzimi i Ulqini me një komunë në atë vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…