Në Goranë të madhe: QYTETARI I ULQINIT VIDHTE PJESË TË AUTOBUSIT

Lisice, policijaAleksandar Mihajlloviq (25) nga Ulqini dhe Rexhep Vuçiq nga Tivari janë arrestuar në Tivar për shkak të dyshimet se kanë kryer vjedhje të rëndë, është lajmëruar nga policia.

Ato, siç dyshohet, më 16 prill të vitit 2014, në Tivar, kanë kryer veprën penale vjedhje të rëndë, në mënyrë që, pas mbërritjes në fshatin Goranë të madhe – Tivar, kanë thyer dyert hyrëse në objekt – pronë e personit fizik dhe nga objekti kanë marr disa pjesë nga autobusi, me vlerë të përgjithshme prej 3000 eurosh.

Dyshohet që Mihajlloviq dhe Vuçiq kanë tentuar të pjesët e marra ti fusin dhe ti transportojnë me makinë me të cilën erdhën, mirëpo gjatë kryerjes së veprës penale i ka gjetur një banor i cili e mbajti Mihajlloviqin deri në ardhjen e policisë të cilët e arrestuan.

Vuçiq u arratis, mirëpo punonjësit e policisë e gjetën dhe e arrestuan.

Mjetet e vjedhura u morën dhe iu kthyen mbrapa palës së dëmtuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do