Në grykë të Bunës: SHPËTON PESHKATARI ZHELKO KNEZEVIQ

Dallgët dhe rrymat detare për pak të martën ishin fatale për peshkatarin Zhelko Knezeviq. Varkën e tij, siç shkruan Dan, në rreth 300 metra nga gryka e Bunës e përmbysen dallgët e mëdha, e Knezheviqi me shumë mund ka mbërrit deri në breg.

Me ndihmën e familjes, shokëve dhe kolegëve të peshkatarit mbas kësaj u organizua në mënyrë të suksesshme nxjerrja e varkës së tij nga bregu. Në varkë përveç motorit ishin dhe rrjetat të cilat Knezheviqi ka planifikuar ti lëshoj në det.

Djali i tij tha që babai ndjehet mirë dhe që nuk është i lënduar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…