Në haxh me ndihmën e Ambasadës së EBA: EDHE ULQINAKËT NË GRUPË

Ambasada e Emirateve të bashkuara arabe në Podgoricë ka lajmëruar që në grupin prej 19 qytetarëve të Malit të Zi të cilëve për herë të parë do tu organizohet kryerja e haxhit do të gjenden dhe besimtarët prej Ulqinit.

Ato që do të përzgjidhen për kryerjen e një nga detyrimet më të ndritura të myslimanit duhet të jenë më të ri se 60 vjeç, si dhe të mos kenë mundësi të veta financiare të vizitojnë Mekën dhe Medinen.

Vitin e kaluar nga Ballkani në haxh ishin rreth 3700 mysliman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…