Në hotelin e SPI: PUSHOJNË PENSIONISTËT NGA ZONAT E PËRMBYTURA TË REGJIONIT

Ulcinj, Ulqin, PanoramaNë hotelin e Sigurimit pensional dhe invalidor (SPI) në Ulqin pushojnë 40 pensionis nga zonat e përmbytura pak kohë më parë në Serbi. Ato deri më 31 gusht do të qëndrojnë në këtë objekt me shpenzime të mbuluara nga Fondi (SPI) i Malit të Zi dhe Lidhja e shoqatave të pensionistëve të Malit të Zi.

“Këtu na priten bukur. I kemi të gjitha kushtet për pushim dhe kënaqje”, tha për “Pobjeda” sekretari i Shoqatës së pensionistëve të Serbisë Rajko Jariq.

Prej të shtunën, më 1 shtatr, në hotelin e SPI-së shtatë ditë do të pushojnë grupi prej 40 pensionistëve nga vendet e përmbytura në Bosnje dhe Hercegovinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…