Në Kala: KONKURSI PËR MIS ULQINI

Organizata lokale turistike të shtunën, në Kala, organizon manifestimin për përzgjedhjen e „Miss Ulqini 2013“.

Sipas informatave jozyrtare, në këtë konkurs janë lajmëruar 12 kandidate.

Sponsori gjeneral i manifestimit është „Pallati Venecia“, ku dhe do të mbahet gara për vajzën më të bukur, e cila mund të jetë nga kjo komunë, por edhe mysafire, sepse të drejtë të marrin pjesë në garë kanë dhe turistet që qëndrojnë për pushime në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…