Në Kampionatin Ballkanik në Taekwondo: MARRIN PJESË PESË GARUES NGA ULQINI

Taekwondo UlqnNga datat 13-16.09.2018 në Rumuni në qytetin e Bukureshtit do të mbahet kampionati Ballkanit në sportin e Taekwondo-së.

Në këtë kampionatë do të udhëtojë edhe përfaqësuesja e Malit të Zi. Në përzgjedhjen e ekipit të Malit të Zi do të marrin pjesë edhe pesë garuesë nga klubi i Taekwondo-së Ulqini. Garuesit të cilët do ta përfaqësojnë Malin e Zi në kampionatin Ballkanik nga Ulqini janë:
Medina Kanaqeviq
Sumeja Bisha
Bledar Kasmi
Sara Kraja
Arta Ismailaga
Poashtu dhe trajneri Fikret Dusku i cili ka rolin e trajnerit të kombëtares Malazeze.
Klubi i Taekwondo-së Ulqini ju dëshin suksese garuesve tanë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…