Në kërkim: EDHE INTERPOLI KËRKON ULQINAKUN E ZHDUKUR

Pero MartinovicInterpol Mali i Zi ka shpallur në kërkim Ulqinakun Petar Martinoviq (85).

Ky banor i Krythës së Ulqinit është zhdukur më 19 maj dhe prej atëherë familja nuk ka asnjë lloj informacioni.

Nga Interpoli kanë lutur të gjithë ato që kanë informata për Martinoviqin që të lajmërohen në stacionin më të afërt policor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…