Në Kllezen: AKSIDENT I LEHTË, DISA PERSONA TË LËNDUAR

Policija, stopKomunikacioni në rrugën magjistrale Ulqin-Katërkollë në mëngjes ishte i ndaluar për disa orë. Siç lajmëruan nga Drejtoria e policisë, në Kllezën ndodhi aksidenti ku u përplasen autobusi dhe makina.

Për fat të mirë, gjithçka kalojë pa pasoja të rënda, sepse disa persona patën vetëm lëndime të lehta.

Gjatë ditës nga policia do të japin më shumë detaje për këtë aksident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…