Në Komunë të enjten: Kuvendi themelues i Shoqatës “Vaji Ullirit i Ulqinit”

Njoftojmë të gjithë ullishtarët, pronarë të ullinjve të varietetit vajuku (zhutica) se kuvendi themelues i Shoqatës “Vaji Ullirit i Ulqinit” do të mbahet të enjten, më 24 gusht 2023, në sallën e madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit, me fillim në orën 12:00.

Qëllimi i themelimit të Shoqatës është formimi i mbrojtjes së origjinës të vajit të ullirit të Ulqinit nga vajuku (zhutica), si një hap i rëndësishëm në drejtimim të brendimit të vajit të ullirit të Ulqinit.

Lusim të gjithë të interesuarit të regjistrojnë pjesëmarrjen në e-mailin e Sekretariatit për Bujqësi, Zhvillim Rural dhe Ekologji zecarije.sulejmanovic@ul-gov.me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë