Në konkursin për Miss Serbia: ULQINAKJA PËRCJELLËSE E PARË

Miss-Universe-Serbia-2014-Arnela-Zeković-350x350Në garën për Miss Serbia Ulqinakja Arnella Zekoviq është zgjedhur për përcjellësen e pare. Në konkurrencë ishin 22 vajza.

Arnella është studente në Fakultetin për kulturë dhe media në Beograd, ndërsa me origjinë është nga Projepole. Para tetë ditëve ka mbushur 20 vite.

Në pyetjen cila është ëndrra e saj përgjigjet: “Ëndërr kam të jem top model në Milano, e mbas kësaj ti përkushtohem karrierës në PR dhe të përfaqësoj, bie fjala, Xhim Kerrin.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…