Në Kopakabanë: ULEN ÇMIMET PËR 30 PËR QIND

Holiday-accommodation-in-Montenegro-holiday-in-Ulcinj-of-7€-Copacabana-Beach_Velika-Plaza.1Në plazhin e njohur të Ulqinit “Kopakabana” kanë vendosur që të ulin çmimet e shërbimit për 30 për qind. Kjo do të thotë që tani do të jetë shumë më e lirë qiramarrja e mobilieve të plazhit dhe konsumi i ushqimit dhe pijeve në barin e plazhit.

Sipas fjalëve të qiramarrësit të plazhit Prela Shkrela, restoranti në “Kopakabanë” do të punojë gjatë gjithë vitit dhe mysafirët do të kenë mundësi të kënaqen në kuzhinën franceze. “Lehtësi të veçanta i ofrojmë atyre që tek ne organizojnë tubime familjare apo manifestime tjera”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…