Në Krajë: FESTA E GËSHTENJAVE 2013

310797_251240764934335_100001452394734_746239_1074286977_nNë Ostros këtë të shtunë, me përkrahjen e komunës së Tivarit, mbahet “Festa e gështenjave – Ostros 2013”.

Në programin e pasur kulturo-artistik do të marrin pjesë një sere artistësh të njohur, derisa vizituesit do të kenë mundësinë që përveç gështenjave të provojnë dhe specijaitete tjera nga Kraja.

“Për mysafirë janë siguruar 500 kilogram gështenja të pjekura dhe të ziera”, tha kryetari i Bashkësisë lokale të Ostrosit Emro Duraku.

Ai shtoi që qëllimi i manifestimit është të paraqes kulturën, historinë dhe potencialet turistike të kësaj zone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…