Në Krruç: PUNËT PËRGATITSE PËR NDËRTIMIN E HOTELIT DHE VILAVE

krucestariulcinjTash disa ditë në vendbanimin Krruç kanë filluar punët përgatitëse për ndërtimin e një hoteli dhe tetë vilave. Siç mësojmë, bëhet fjalë për objekte të kategorisë 4+.

Vlera e përgjithshme e investimit kalon 20 milion euro, ndërsa investitor është firma nga Podgorica “Stroj servil gradnja”.

Kësi lloj projekti në Krruç është i planifikuar edhe me Draftin e Planit hapësinor urbanistik të Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…