Në maj: ULQINI NË VENDIN E DYTË PËR NGA ARDHJA E MYSAFIRËVE

Ulqin, UlcinjDuke marrë parasysh numrin e mysafirëve që erdhën gjatë majit, Ulqini është në vendin e dytë në Mal të Zi, mbas Budvës, tregojnë të dhënat më të reja të Entit shtetëror për statistikë Monstat.

Siç thuhet, në rivierën e Ulqinit gjatë këtij muaji kanë pushuar pak mbi 12 mijë mysafirë të lajmëruar, që është 13,5 përqind e ardhjeve të përgjithshme në nivel shteti.

Këto mysafirë kanë realizuar 47,4 fjetje, do të thotë që kanë qëndruar mesatarisht katër ditë në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…