Në mbledhjen e Këshillit qendror: FORCA PËRKRAH GJUKANOVIQIN

fORCAKëshilli qendror i Forcës së Re Demokratike përkrahu kandidaturën e Partisë Demokratike të Socialistëve (PDS) Millo Gjukanoviqit për kryetar të Malit të Zi në zgjedhjet e caktuara me 15 prill.

Në mbledhjen e Këshillit qendror të partisë e cila u mbajt në Ulqin, u dakordua që në afat sa më të shkurtë të aktivohet e tërë infrastruktura partiake në mënyrë që Gjukanoviqi që në raundin e parë të shënojë rezultat të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…